a survey of dynamic software updating - Chat per seks shqipetar

A duhet të kesh marrëveshje me shkrim para çdo seksi? Viktimat e dhunimeve apo seksit të padëshiruar në Suedi më nuk janë më të detyruara që gjatë aktit të kenë thënë “jo”, apo të dëshmojnë se e kanë kundërshtuar dhe janë mbrojtur gjatë aktit, për të denuar dhunuesin.Aktet seksuale lejohen në këtë vend vetëm nëse bëhen mbi bazën vullnetare.

Ai kishte mbi 4.000 miq, mbi 80% e të cilëve nga fotot dukej që ishin minorenë.

Nga komentet e bëra në Facebook nuk heziton të vendosë zemra, apo të shprehë dashurinë për “vëllezërit e tij”, siç edhe iu referohet atyre në shumicën e kohës.

Kur djali nuk i përgjigjet, ai e merr më shumë se 10 herë në telefon nëpërmjet Facebookut, deri në orët e vona të natës.

Në profilin e vajzës, ftesat për miqësi vërshuan lumë.

Për të vërtetuar nëse ky ishte një rast i izoluar apo jo, gazetarët e “Fiksit” hapen dy profile në Facebook, atë të një djali dhe një vajze, përkatësisht 13-vjeçarë.

Pas ftesave dhe pranimeve filloi komunikimi, ku në “chat”-in privat kërkonin informacion për moshën dhe nëse ishte aktiv apo pasiv, e më pas bënin bisedë seksuale.

Pasiviteti nuk është dakordim “Seksi duhet të bëhet me vullnet”, theksoi kryeministri Stefan Löfven, në prezantimin e ligjit të ri.

Me rregullat e reja që janë futur në fuqi këtë të dielë (1 korrik), Suedia është vënë në qendër të vëmendjes së opinionit ndërkombëtar.

Vokshi i ka drejtuar një letër me një sërë pyetjesh ministres, pasi i ka adresuar problemin.

Ajo kërkon informacion dhe ngre alarmin mbi këto pyetje aspak të denja e të përshtatshme për fëmijët e asaj moshe.

“Fiks Fare” ka zbuluar një rrjet pedofilësh që veprojnë në Shqipëri dhe Kosovë.

Tags: , ,